Antet Prima pagina
Catalog produse
 

Termeni si conditii

    

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termenii si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSITI acest site.

 

1. Generalitati:

 

Utilizarea acestui site implica acceptarea prezentelor prevederi.

 

I.I. Tautu Ioana Suzana isi rezerva dreptul de a face orice modificari, partiale sau in totalitate, pe care le considera necesare, prezentelor prevederi sau site-ului

www.bebeunic.ro fara o notificare prealabila. Accesand aceasta pagina puteti citi versiunea in vigoare a acestor prevederi. I.I. Tautu Ioana Suzana nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică: acceptarea de către dumneavoastră a termenilor si conditiilor, acceptarea de către dumneavoastră a utilizării adresei de postă electronică (e-mail) ca tehnică de comunicatie la distantă. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare prealabilă. Sunteți de acord și acceptați ca, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate pe site, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu utilizati date si informatii false si de asemenea sunteti de acord sa nu utilizati datele personale ale unei alte persoane pentru a beneficia de serviciile si produsele site-ului.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu publicati, introduceti sau transmiteti nici un fel de continut pentru care nu aveti dreptul legal.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: continutul, serviciile cu si fara plata precum si pretul produselor.

Magazinul nostru nu poate fi facut responsabil in cazul unor intarzieri de transport. In acest sens magazinul nostru incheie responsabilitatea in momentul in care a predat produsele curierului. Dar totusi, dorim sa fim informati in asemenea cazuri pentru a putea analiza si solutiona motivele intarzierii.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca imaginile si fotografiile prezente pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea prin culoare, marime, sau prin alte aspecte.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu faptul ca site-ul nostru nu este responsabil pentru eventualele pagube morale, materiale sau de orice alta natura pe care le inregistrati in urma sistarii sau modificării serviciilor noastre si de asemenea sunteti de acord sa renuntati la orice despagubire din partea noastra.

Nu putem garanta ca in functionarea site-ului nu pot aparea disfunctionalitati, pierderi de date sau alte erori. Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca in urma unor prejudicii suferite de acest gen de catre dumneavoastra nu veti face responsabil site-ul nostru si nu veti cere despagubiri..

Mentinem dreptul de a incheia oricand activitatea site-ului cu o notificare prealabila sau fara.

Mentinem dreptul de a restrictiona un utilizator care nu a respectat termenii si conditiile site-ului in actiunea lui a beneficia in continuare de serviciile si de produsele site-ului.

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de Certificate de calitate si conformitate ale producatorilor sau importatorilor si instructiuni de utilizare. Orice reclamatie din partea Dvs, va rugam sa ne-o aduceti la cunostinta in maxim 48 de ore de la receptia produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa producatorului / importatorului produselor respective, spre solutionare.

I.I. Tautu Ioana Suzana nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu sunt utilizate in scopul pentru care ele au fost proiectate / fabricate.

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate pe site, sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Toate produsele sunt noi si nefolosite si se livreaza in ambalajul original.

 

 

 

 

2. Plata si livrare

 
 

Toate preturile includ TVA.


Livrarea produselor se face prin curierat rapid. Costurile de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.In cazul in care faceti comanda telefonic, reprezentantul nostru care va prelua datele necesare livrarii comenzii, va va comunica si valoarea taxei de transport. 


Daca adresa livrarii nu corespunde cu aria de acoperire Cargus, se percepe o taxa suplimentara de 22 lei.


Pentru produsele alimentare bio comanda minima este de 100 lei.


Livrarea se va realiza in intervalul 2-5 zile de la confirmarea comenzii exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla in stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatori in legatura cu data posibila de livrare. 

Nicio comanda nu va fi procesata pana cand nu veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda. In cazul in care dupa 3 incercari nu vom putea intra in contact cu dumneavoastra, procesarea va fi amanata. Iar ulterior vom trimite un email la adresa de email cu care v-ati inregistrat pe site in care va vom cere confirmarea comenzii. Livrarea oricarui produs este posibil doar dupa confirmarea comenzii de catre cumparator. In conditii speciale I.I. Tautu Ioana Suzana isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare cu anuntarea clientului asupra respectivei intarzieri bine intemeiate. Comenzile plasate in week-end vor fi procesate in ziua de luni a saptamanii urmatoare.

 
 

Plata produseloro puteti face in doua moduri:
- ramburs, platiti la curier in momentul primirii produselor;
- cu OP prin banca, conform facturii proforme emise de I.I. Tautu Ioana Suzana si transmise catre dvs pe e-mail.

 

 

3. Returnarea produselor

 

Magazinul nostru garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor care sunt neconforme cu descrierea lor de pe site sau care prezinta defectiuni de fabricatie.

Conform Ordonanței nr. 130/2000privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

In situatia mentionata mai sus, dumneavoastră veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original (fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura) si documentele primite. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dumneavoastra.Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

 

4.Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal

 
 

Suntem inregistrati la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 32762.

Pe baza politicii noastre de confidentialitate nu oferim altor parti informatii cu caracter personal sau de alta natura despre utilizatorii site-ului, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este necesar pentru a respecta legile in vigoare. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se desfasoara pe baza legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare.

Scopul/scopurile pentru care colectam si prelucram informatii cu caracter personal sunt:

-identificarea utilizatorilor care apeleaza la un produs sau la un serviciu de al nostru pentru a putea emite factura fiscala utilizatorilor respectivi si pentru a putea incasa contravaloarea facturii;

-pe baza datelor personale introduse la inregistrare de catre utilizatori, cei din urma vor avea dreptul de a introduce, modifica si sterge diferite continuturi pe site-ul nostru.

Furnizarea datelor cu caracter personal cerute de catre noi nu este obligatorie insa cei care refuza furnizarea acestor date nu vor putea beneficia de unele sau mai multe produse si servicii ale site-ului nostru.

Toti utilizatorii site-ului au dreptul la acces, dreptul la interventie, dreptul de opozitie precum si toate celelalte drepturi conferite de catre legile in vigoare asupra datelor cu caracter personal. Acest lucru se poate realiza fie cu ajutorul nostru, adresandu-ne in aceasta privinta la adresa de email contact@bebeunic.ro sau in mod direct si independent de catre fiecare utilizator pe baza parolei si pe baza numelui de utilizator cu ajutorul carora fiecare utilizator are dreptul la libera actiune asupra datelor personale proprii.

I.I. TAUTU IOANA SUZANA garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre I.I. TAUTU IOANA SUZANA pentru emiterea facturii, livrarea produselor, confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc.. Utilizatorii site-ului pot solicita ștergerea informațiilor din baza de date. Orice solicitare/notificare în vederea ștergeriiinformațiilordin baza de date va fi trimisă de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@bebeunic.ro
Comerciantul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți.
Datorită faptului ca datele cu caracter personal sunt transmise pe cale electronică, societatea noastra nu poate fi făcută răspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate.
Informațiile furnizate către I.I TAUTU IOANA SUZANA. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse conform legilor in vigoare.
Societatea I.I TAUTU IOANA SUZANA. a demarat procesulde înregistrarelaAutoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personalca operator de date cu caracter personal. Codul alocat va fi specificat clar si vizibil pe site-ul www.bebeunic.ro. I.I TAUTU IOANA SUZANA.garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, de Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și de Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările ulterioare.

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, I.I TAUTU IOANA SUZANA, în calitate de operator date cu caracter personal, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client. Ne obligăm că datele cu caracter personal vor fi:

* prelucrate cu bună credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale;

* colectate în scopuri determinate, explicite şi legitime;

* adecvate, pertinente şi neexcesive, prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate;

* exacte şi actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate şi respectiv prelucrate vor fi şterse sau rectificate;

* stocate într-o formă care să permită identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesară realizării scopurilor în care datele sunt colectate şi prelucrate.

1. Datele prelucrate

Societatea noastră poate prelucra următoarele date cu caracter personal:

* numele şi prenumele

* telefon/fax/email

* adresa sau reşedinţa

* date bancare

Prelucrările de date cu caracter personal se efectuează numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul, în mod expres şi neechivoc, pentru acea prelucrare.

Informatiile referitoare la cardurile bancare ale Clientilor nu sunt stocate in baza de date a site-ului www.bebeunic.ro, acestea fiind procesate si folosite strict de furnizorii de servicii de plata online. www.bebeunic.ro nu este responsabil pentru eventualele probleme de securitate ale server-ului pe care sunt stocate aceste date.

Consimţământul nu este necesar în următoarele cazuri:

* când prelucrarea este necesară în vederea executării unui contract sau antecontract la care persoana vizată este parte ori în vederea luării unor măsuri, la cererea acesteia, înaintea încheierii unui contract sau antecontract;

* când prelucrarea este necesară în vederea protejării vieţii, integrităţii fizice sau sănătăţii persoanei vizate ori a unei alte persoane ameninţate;

* când prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale a operatorului;

* când prelucrarea este necesară în vederea aducerii la îndeplinire a unor măsuri de interes public sau care vizează exercitarea prerogativelor de autoritate publică cu care este investit operatorul sau terţul căruia îi sunt dezvăluite datele;

* când prelucrarea este necesară în vederea realizării unui interes legitim al operatorului sau terţului căruia îi sunt dezvăluite datele cu condiţia ca acest interes să nu prejudicieze interesul sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate;

* când prelucrarea priveşte datele obţinute din documente accesibile publicului, conform legii;

* când prelucrarea este făcută exclusiv în scopuri statistice, de cercetare istorică sau ştiinţifică, iar datele rămân anonime pe toată durata prelucrării.

 

2. Scopul colectării datelor este îndeplinirea obiectului de activitate al societăţii, respectiv comerțon-line, furnizare de bunuri și servicii. Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor şi conţinutului documentelor întocmite în exercitarea activităţii societăţii noastre, constituie o obligaţie a clientului. Refuzul furnizarii acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor.

3. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari, cu consimţământul clientului: persoanei vizate.

Autorităţile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competenţe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari şi în consecinţă, nu va fi necesar consimţământul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instanţele de judecată, procurori, organe de urmărire penală, dacă sunt necesare desfăşurării unei anchete).

4. Garanţii

Conform Legii nr. 677/2001, orice persoană vizată beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, se garantează respectarea dreptului de opoziţie la prelucrarea datelor personale care vă privesc şi de a solicita ştergerea datelor, cu excepţia datelor a căror prelucrare are caracter obligatoriu, respectiv prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială.

 

Societatea I.I TAUTU IOANA SUZANA, în calitate de operator de date cu caracter personal, îi revin următoarele obligaţii de informare:

* În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective, operatorul ii va aduce la cunoştinţă:

- identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;

- scopul în care se face prelucrarea datelor;

- informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

- orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate se pot adresa către societatea noastră cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Dreptul de acces

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la I.I TAUTU IOANA SUZANA, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. I.I TAUTU IOANA SUZANA este obligat, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:

a)informaţii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;

b)comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;

c)informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;

d)informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;

e)informaţii asupra posibilităţii de a consulta registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, prevăzut la art. 24 din Legea 677/2001, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor societatii, în conformitate cu dispoziţiile prezentei legi.

(2)Persoana vizată poate solicita de la I.I TAUTU IOANA SUZANA informaţiile printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

(3)I.I TAUTU IOANA SUZANA este obligat să comunice informaţiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de intervenţie asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la I.I TAUTU IOANA SUZANA, la cerere şi în mod gratuit:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;

b) transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001

Pentru interventia asupra datelor persoana vizată va înainta I.I TAUTU IOANA SUZANA o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

I.I TAUTU IOANA SUZANA este obligat să comunice măsurile referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii

Dreptul de opoziţie

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.

În vederea exercitării drepturilor persoana vizată va înainta I.I TAUTU IOANA SUZANA o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.

I.I TAUTU IOANA SUZANA este obligat să comunice persoanei vizate măsurile luate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului.

5. Încheierea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesară realizării scopurilor în vederea cărora au fost colectate şi ulterior prelucrate.

6. Măsuri luate pentru asigurarea securităţii prelucrării

I.I TAUTU IOANA SUZANA ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

 

 

 

 

5. Frauda

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui client sau de a modifica continutul site-ului www.bebeunic.ro va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului si va determina actionarea pe cale legala a respectivei tentative.

 

 

6. Litigii

 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din orasul Furnizorului.

 

7. Dispozitii finale

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare,valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii

\"click
Website detinut de Tautu Ioana Suzana I.I., CIF: 33256790, Reg.Com: F4/642/2014